dimarts, 8 de maig del 2007

L'aigua beguda sana




INVESTIGACIÓ: L’AIGUA COM A BEGUDA

Els alumnes de 2n d’ESO del CV "Tècniques d’investigació" hem estudiant la importància de l'aigua per a la salut, i per fer-ho hem cercat informació i opinions d'experts (metges, tècnics de laboratori, farmacèutics, dietistes, cuiners...). A més a més ens interessava esbrinar si l'aigua embotellada és o no millor que l'aigua de l'aixeta.
El dia 24 d'abril vam tenir la visita de la doctora Fina Extremera i el dia 26 vam visitar els laboratoris Altimir on es realitzen anàlisis d'aigües.
També hem realitzant enquestes per recollir l'opinió de la gent i esbrinar si beu tota l'aigua que necessita.

Avui hem entrevistat l'Encarna, la cuinera de l'institut, i ens ha suggerit que a més d'investigar l'aigua que es beu, seria important investigar l'aigua que es llença perquè queda als gots.
Hem començat una campanya per promoure el consum d'aigua com a beguda més saludable, i per reduir el volum d'aigua que es perd, que aprofitarem per regar una planta.

Exposarem les nostres conclusions en el blog del crèdit, www.CsICserra.blogspot.com
i en un mural al menjador de l'institut.